«Σταματήστε να με παρενοχλείτε»: Η έκκληση του αδελφού του Λιγνάδη στα ΜΜΕ

Κανένα σχόλιο

Σε μία επίσημη δήλωση προχώρησε ο Γιάννης Λιγνάδης, αδελφός του πολυσυζητημένου προσώπου των ημερών, Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία απευθύνεται στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω δήλωση εστάλη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» και διαβάστηκε στον αέρα, με την οποία ο κ. Λιγνάδης ζητά από τα Μέσα να μην πολιορκούν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιάννη Λιγνάδη:

"Sponsored links"

«Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδελφού μου Δημήτρη Λιγνάδη, και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία, ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου και τον χώρο της εργασίας μου, την οικία της κατάκοιτης μητέρας μου, με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου και με άλλες φορτικές ενέργειες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση».

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις