15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σταϊκούρας από Ηράκλειο: Εμείς ως κυβέρνηση ό,τι είπαμε το κάναμε

Ημερομηνία:

Σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων στις Αρχάνες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η ετήσια συνεστίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας που ήταν και κεντρικός ομιλητής ενώ το παρών έδωσαν ο υφυπουργός Πολιτισμού- Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, υποψήφιοι καθώς και στελέχη του κόμματος.

Από την εκδήλωση απουσίαζε ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ωστόσο απέστειλε χαιρετισμό τον οποίο και διάβασε ο Συντονιστής Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας,  Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης.

Σταικούρας

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας είπε μεταξύ άλλων:

“Είναι γεγονός ότι είναι η τρίτη επίσκεψη στο Ηράκλειο το τελευταίο 4μηνο. Και έχω την ευκαιρία να αξιολογηθώ, να αξιολογηθούμε για τα πεπραγμένα μας όχι μόνο της τετραετίας, αλλά και των τελευταίων λίγων μηνών, γιατί υπήρχαν δεσμεύσεις τις οποίες υλοποιούμε. Να δούμε που βρισκόμαστε, να κάνουμε μια αποτίμηση της τρέχουσας κατάστασης της οικονομίας αλλά και των προοπτικών και σιγά- σιγά να ξεδιπλώνουμε το σχέδιο για την επόμενη τετραετία θέτοντας τα ξεκάθαρα διλήμματα για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση” είπε και συνέχισε

“Είναι συνεπώς γεγονός, ότι από κοινού, πολίτες και  πολιτεία τα έχουμε καταφέρει τουλάχιστον ικανοποιητικά την τελευταία τετραετία. Εμείς ως κυβέρνηση ότι είπαμε το κάναμε. Μειώσαμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Ταυτόχρονα, στηρίξαμε γενναία και αποτελεσματικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ώστε να ξεπεράσουν με τις ελάχιστες οικονομικές απώλειες όλες αυτές τις εξωγενείς κρίσεις.”.

Παρουσία του Υπουργού Οικονομικών η ετήσια συνεστίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ηρακλείου της ΝΔ

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, στο stage βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού- Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης,  που είπε πως ο Χρήστος Σταϊκούρας πρόσφατα βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Υπουργός Οικονομικών στην Ευρώπη. Συνέχισε λέγοντας ότι είναι “ο πλέον  επιτυχημένος υπουργός της πιο επιτυχημένης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης” ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για να γίνει η Κρήτη το επίκεντρο της περιοχής.

Λευτέρης Αυγενάκης

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Με το έργο μας” είπε  “μπορούμε να σταθούμε απέναντι στην ελληνική κοινωνία και εκεινη με νηφαλιότητα θα επιλέξει αν θέλει Ευρώπη ή όχι. Αλλα η επιλογή ειναι μια: Κυριάκος Μητσοτάκης ή οχι“.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...