Σταύρος Αρναουτάκης: «Ο συγκρητισμός είναι το πιο σημαντικό που έχουμε πετύχει στην Κρήτη»

Κανένα σχόλιο

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι με όλους τους Δημάρχους, τους αιρετούς συνεργάτες και τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης προς όφελος των πολιτών που θέλουμε να υπηρετούμε και να προσφέρουμε το καλύτερο σε όλη την Κρήτη», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, κατά την τελετή κοπής της Βασιλόπιτας για το νέο έτος στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου. 

«Κλείνοντας τη φετινή χρονιά για μια θητεία που ξεκίνησε το 2019, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία. Ο συγκρητισμός που έχουμε πετύχει ως Περιφέρεια Κρήτης από το ένα άκρο έως το άλλο του νησιού, θεωρώ πως είναι το πιο σημαντικό που έχουμε πετύχει. Δεν υπάρχει Δήμαρχος που έχει ζητήσει ένα ολοκληρωμένο έργο με μελέτες και να μην προσπαθήσουμε να βρούμε πόρους. Κι αυτή είναι μια ξεχωριστή σχέση που έχουμε δημιουργήσει στην Κρήτη και δεν έχει αντίστοιχο παράδειγμα στη χώρα», υπογράμμισε ο Σταύρος Αρναουτάκης. 

Αναφερόμενος στα μεγάλα έργα, εστίασε στην διαχείριση απορριμμάτων στο Αμάρι, τον ΒΟΑΚ που ξεκινά, τα έργα της οδικής ασφάλειας που θα βελτιώσουν σημαντικά το επαρχιακό οδικό δίκτυο και στο Ρέθυμνο, τα εγγειοβελτιωτικά έργα και τις υποδομές πολιτισμού, όπως το Μουσείο Ρεθύμνου. Απέδωσε τα εύσημα στον Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη για τα 50 εκ. ευρώ που εξασφάλισε πρόσφατα για την περιοχή και αναφέρθηκε στην αποτελεσματική συνεργασία με όλους τους Δημάρχους. 

"Sponsored links"

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομος για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του, ευχόμενος προς αιρετούς και εργαζόμενους της Περιφέρειας Κρήτης ευλογημένη χρονιά, υπογραμμίζοντας παράλληλα την διαρκή και παραγωγική συνεργασία της Τοπικής Εκκλησίας με την Περιφέρειας Κρήτης. 

Με ευχές για μια νέα δημιουργική και παραγωγική χρονιά, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή έκοψε την Βασιλόπιτα για το νέο έτος. «Είμαστε λίγοι και καλοί και σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την πολύτιμη προσφοράς σας», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου για το σύνολο των παρευρισκόμενων στελεχών, εκθειάζοντας το έργο που επιτελούν. Όπως ανέφερε, πάρα τις ελλείψεις σε προσωπικό που αποτελούν το κυρίαρχο πρόβλημα στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, έχουν προχωρήσει έργα 133 εκ. ευρώ από τις τεχνικές υπηρεσίες ενώ το σύνολο των υπηρεσιών – παρά την αποστελέχωση – έχει επιτελέσει σημαντικό έργο. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στελέχη των Υπηρεσιών που συνταξιοδοτήθηκαν την προηγούμενη χρονιά. Συγκεκριμένα οι: Ζουρμπάκη Μαρία, Κουγιτάκης Γιώργος, Κουταλάς Μάρκος, Λουκογιαννάκης Νικόλαος, Μαραγκάκη Στυλιανή, Νικολουδάκης Γιώργος, Παπαδάκης Γεώργιος, Τζαγκαράκης Ιωάννης, Φακιδάρης Εμμανουήλ και Βροντάκης Γεώργιος. 

Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις αιρετών και εργαζομένων ήταν η διεκδίκηση στελέχωσης της Περιφέρειας Κρήτης προκειμένου να παράξει ακόμα μεγαλύτερο έργο. 

 

 

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live