Στα τρίχρονά σας Φωτούλα και Κώστα

Κανένα σχόλιο

Ένα ξεχωριστό ζευγάρι νέων ανθρώπων, έφυγαν βίαια από αυτή τη ζωή, εδώ και τρία χρόνια.

Στο μνημόσυνό τους στον Άγιο Κωνσταντίνο, συναπαντηθήκαμε για άλλη μια φορά συγγενείς και φίλοι και νοιώσαμε συγκίνηση φέρνοντας στη μνήμη μας τις δύο αγαπημένες αγγελικές μορφές της Φωτούλας και του Κώστα.

Την Φωτούλα εκτός από συγγενή την είχαμε κοντά μας, δίπλα και στενό συνεργάτη μας από τα 18 της χρόνια και στην τηλεόραση, αλλά και στην εφημερίδα.

"Sponsored links"

Πάντα με το χαμόγελο, με τη ζεστασιά της ψυχής της, σκορπούσε τη χαρά και μέσα από τις πολιτικές εκπομπές της και μέσα από τα τηλεπαιγνίδια της.

Η Φωτεινή Κοκοτσάκη ήταν μία εξαίρετη παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων. Καθημερινά ακτινοβολούσε σ’ όλη την Κρήτη, που θαύμαζαν την ομορφιά, τη χάρη και τη φινέτσα της.

Στην τηλεόραση γνώρισε τον σύζυγό της τον εξαίρετο κάμεραμαν Κώστα Μπουρμπάκη με τον οποίο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου από τον οποίο απέκτησαν το Μαράκι.

Ο Κώστας ήταν κι αυτός καλόκαρδος, χαμογελαστός, με καλή ψυχή και με μεγάλη αγάπη, με την οποία αντιμετώπιζε όλους τους ανθρώπους.

Το ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι είχε καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση τηλεοπτικών παραγωγών, η οποία παρά την κρίση πήγαινε πολύ καλά.

Η μοίρα και η κακή η ώρα έκοψε το νήμα της ζωής τους με μιάς. Πώς έχω όμως την εντύπωση ότι ζουν ανάμεσά μας, με το χαμόγελο τους, με τη ζεστή ανθρώπινη συμπεριφορά τους, με την ευγένεια και την καλοσύνη τους;

Αυτή είναι και η παρηγοριά συγγενών και φίλων και πιστεύω ιδιαίτερα της μικρής Μαρίας που έχει ως κληρονομιά την μεγάλη ψυχή των γωνιών της.

Φωτούλα και Κώστα, αγαπημένοι μας, θα σας θυμόμαστε πάντα και για έναν άλλο λόγο, γιατί πάντα σταθήκατε σταθεροί στην φιλία, στην εκτίμηση στην άδολη συνεργασία μας.

Θα σας θυμόμαστε πάντα και θα σας νοιώθουμε ανάμεσά μας με αγαλλίαση.

"Sponsored links"

 

Νίκος Ν. Αγγελάκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Περισσότερα άρθρα και δημoσιεύσεις μου εδώ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live