Στα Χανιά για τη “Μέρα της Ευρώπης” οι βουλευτές του Ποταμιού, Θεοχάρης – Δανέλλης

Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 10 Μαΐου στις 11:30 τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Χάρης Θεοχάρης και Σπύρος Δανέλλης καθώς και ο σκηνοθέτης-παραγωγός και αρθρογράφος για ζητήματα Ευρωζώνης Γιάννης Κουτσομύτης θα συναντηθούν με τον πρόεδρο και την διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης στα γραφεία τους.

Στις 12:30 στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, στο CAFE BREW HOUSE 1ος όροφος (δίπλα στο ΚΑΜ) θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση με τους Χάρη Θεοχάρη, Σπύρο Δανέλλη, Γιάννη Κουτσομύτη και εθελοντές και φίλους του Ποταμιού.

Σε σχετικό δελτίο τύπου σημειώνεται ότι “έτσι τιμά την ημέρα της Ευρώπης το Ποτάμι. Όχι με ξύλινα λόγια, ούτε με βαρετές τελετές αλλά με συζήτηση με τους ενεργούς πολίτες, με τους εκπροσώπους της πραγματικής Ελλάδας”.

"Sponsored links"

Και συνεχίζουν:

Τολμάμε να χαράξουμε πορεία διότι εμείς γνωρίζουμε τι δεν πάει καλά στη χώρα μας.

Συγκρουόμαστε με την παραδοσιακή Δεξιά και την ιδεοληπτική Αριστερά διότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα εύκολα λόγια και να κάνουμε τομές.

Χτίζουμε ένα νέο κόμμα χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και αγκυλώσεις. Από κάτω προς τα πάνω κι όχι από τα σαλόνια ή τις συντεχνίες.

Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης και της Ελλάδας. Διότι είμαστε η πραγματική πλειοψηφία.

Untitled

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις