Στα Χανιά ξεριζώνουν τα δέντρα για να κτίσουν ξενοδοχεία | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Μία ωραία εικόνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Χανιώτες το πρωί.

Στην περιοχή της ΑΒΕΑ, στο σημειο που θα ανεγερθεί ακόμη ένα ξενοδοχείο, σπάνε τα πεζοδρόμια και ξεριζώνουν τα δέντρα.

Το βίντεο ανέρτησε ο Μιχάλης Μπενιουδάκης και σίγουρα προκαλεί εντύπωση αφού φαίνεται ένα δέντρο το οποίο αφού έχει κλαδευτεί βαθιά, τώρα το ξεριζώνουν και χάσκει σα πτώμα πάνω από τη γη.

"Sponsored links"

Δείτε το βίντεο:

Το ιστορικό της έκτασης και τα πλάνα

Η συγκεκριμένη έκταση, 11,4 στρεμμάτων, στην οποία βρισκόταν η βιομηχανία, ανήκε στην ΑΕΠ Χανίων, του ομίλου της Alpha Bank. Η αξία της υπολογιζόταν τo 2017 σε περίπου 14 εκατ. ευρώ.

Το 2019 η εταιρεία εξαγοράσθηκε από την Prodea κατά 40%, έναντι τιμήματος 3,5 εκατ. ευρώ. Το υπόλοιπο 60% των μετοχών της εταιρείας αγοράσθηκε από το κοινό σχήμα μεταξύ της Dimand και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

Τα αρχικά πλάνα μιλούσαν για επένδυση 50 εκατ. ευρώ που θα περιλάμβανε δύο ξενοδοχεία και κτήριο κατοικιών, ενδεχομένως και μικρές εμπορικές χρήσεις (καταστήματα).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live