Στο Εργατικό Κέντρο Χανίων η πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ με ομιλία του Διευθυντή της Κ.Ο. Δημήτρη Μάντζου – Ανοικτή πρόσκληση σε μέλη και φίλους του Κινήματος
Στην Ολομέλεια της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, θα παραστεί και θα μιλήσει ο Δημήτρης Μάντζος, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.
Η ομιλία του κ. Μάντζου θα εστιάσει στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, στις κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, καθώς και στις πολιτικές πρωτοβουλίες και θέσεις του ΠΑΣΟΚ που αποσκοπούν στην ενίσχυση της δημοκρατίας, της κοινωνικής συνοχής και της δίκαιης ανάπτυξης.
Σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων τονίζει πως η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών πολιτικών πρωτοβουλιών της οργάνωσης, με στόχο την ενίσχυση του πολιτικού διαλόγου, την οργανωτική ετοιμότητα και τη συλλογική δράση ενόψει των προκλήσεων της επόμενης περιόδου.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής να δώσουν το «παρών», συμβάλλοντας ενεργά στον δημόσιο διάλογο και στη διαμόρφωση της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατικής πρότασης για τη χώρα.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.