22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στα Χανιά το υπαίθριο τουρνουά μπάσκετ «3×3 Flash OPEN – Greek Tour 2021»

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στο υπαίθριο τουρνουά μπάσκετ “3 on 3 FLASH OPEN – GREEK TOUR 2021”, που θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου 2021 στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

Το 3×3 street-basketball επιστρέφει στη Κρήτη, όπου έχουν πραγματοποιηθεί αξιόλογες διοργανώσεις κατά το παρελθόν! Τελευταίας τεχνολογίας γήπεδα, μπασκέτες και τάπητας fiba, θα μετατρέψουν τα Χανιά σε ένα τεράστιο κέντρο καλαθοσφαίρισης και διασκέδασης.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες: α) 10 – 12 ετών, β) 13 – 15 ετών, γ) 16 – 18 ετών, δ) άνω των 18 ετών και ε) παλαίμαχοι. Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν.

1

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους στο www.flash3on3.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 28213 41611 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Το τουρνουά πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, με την υποστήριξη της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και την αρωγή του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ