Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με τη Διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στα γραφεία της Ε.Α.Σ.Η. πραγματοποίησε την Πέμπτη 08/04 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.​

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ.Η. Σταύρος Γαβαλάς, ο Αντιπρόεδρος Μύρων Χιλιετζάκης, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Γωνιανάκης, ο Δ/νων Σύμβουλος Γιώργος Λαμπράκης και ο προϊστάμενος του τμ. Επιδοτήσεων Δημήτρης Φιλιππάκης, συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και αφορούν στη σημαντική καθυστέρηση της έναρξης της διαδικασίας για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ), στις καθυστερήσεις πληρωμής των επιδοτήσεων, στους δασικούς χάρτες, τις μεγάλες αδιάθετες ποσότητες κρασιού, τα σχέδια βελτίωσης επιλαχόντων αγροτών, τις δυσκολίες τραπεζικής χρηματοδότησης των Ενώσεων, κ.α.

«Ο αγροτικός κόσμος του τόπου μας δοκιμάζεται σκληρά και η αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται από την πλευρά της Κυβέρνησης σε μια σειρά επιδοτήσεων, ενισχύσεων και πληρωμών, δοκιμάζουν τις ήδη εξαντλημένες αντοχές του» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Από την πλευρά μας, βρισκόμαστε στο πλευρό των αγροτών και υποστηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα της Ε.Α.Σ.Η.. Το αμέσως επόμενο διάστημα, σκοπεύω να αναδείξω αυτά τα ζητήματα και με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, με στόχο να μην χαθεί κάθε ελπίδα ανάκαμψης του πρωτογενή τομέα. Γιατί αν συμβεί αυτό, η καταστροφή για την οικονομία της Κρήτης, αλλά και για την κοινωνία μας γενικότερα, θα είναι ανυπολόγιστη.».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις