13.8 C
Chania
Wednesday, February 28, 2024

Στην Αντιπεριφέρεια ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Η καλή συνεργασία παράγει αποτελέσματα για τα Χανιά»

Ημερομηνία:

Την έδρα της Π.Ε. Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καλογερήκαι στελέχη των υπηρεσιών. Τα θέματα που απασχόλησαν  τη συνάντησή τους ήταν η πρόοδος των έργωνπου βρίσκονται σε εξέλιξη στην Π.Ε. Χανίων, όπως υποδομές και οι λιμνοδεξαμενέςΈλους και Ομαλού, για τα οποία ως επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη μπροστά» εργάστηκε και ο ίδιος μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε την ικανοποίησή του από τη συνεργασία που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχηκ. Καλογερή τονίζοντας: «Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια καλή συνεννόηση για τα θέματα των Χανίων και η καλή συνεννόηση οδηγεί στη καλή συνεργασία. Από τη σημερινή ενημέρωση κρατάω ως θετική εξέλιξη τηναδειοδότηση του χώρου εναπόθεσης των υλικών από τις εργασίες για τη διάνοιξη της παράκαμψης των Τοπολίωνκάτι που επιτέλους οδηγεί στην ολοκλήρωση του έργου».

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της θητείας του στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε: «Μετά από 9 χρόνια στην Περιφέρεια Κρήτης, κλείνει σιγά σιγά για εμένα ένας μεγάλος κύκλος, γεμάτος εμπειρίες και γνώσεις. Έμαθα πολλά, γνώρισα τα προβλήματα και τις προκλήσεις για το σήμερα και το αύριο της Κρήτης. Από το 2019που είμαιεπικεφαλής της παράταξης “Η Κρήτη μπροστά” εργάστηκα με συνέπεια για να δώσουμε μια διαφορετική αντίληψη για τη λειτουργία της αντιπολίτευσης μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Επιλέξαμε να είμαστε παραγωγικοί και δημιουργικοί, αποφύγαμε τη στείρα άρνηση και τις εντάσεις. Αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε περιφερειακά και όχι παραταξιακά, βάζοντας πάντοτε την Κρήτη μπροστά σε κάθε μας απόφαση. Προσωπικά θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στην Περιφέρεια Κρήτης από όποια θέση και να βρίσκομαι και θα συνεχίσω να εργάζομαι για την πρόοδο των Χανίων και όλης της Κρήτης».

Αναφερόμενος, τέλος, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης τόνισε: «Τίποτα δεν έχει κριθεί, οι κάλπες είναι άδειες και θα γεμίσουν ξανά από την αρχή με τα ψηφοδέλτια των πολιτών. Η νίκη της ΝΔ στις 21 Μαΐου ήταν πολύ μεγάλη αλλά η αυτοδυναμία κρίνεται σε αυτές τις εκλογές. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και αποτελεσματικότητα και αυτό οι πολίτες το ξέρουν καλά.Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός, θα πρέπει όλοι και όλες ναψηφίσουμε και να ολοκληρώσουμε ό,τι ξεκίνησε στις 21 Μαΐου».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλεσμα της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στην απεργία

Στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου συμμετέχει και η ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ,...

Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία – Έρχεται το “φινλανδικό μοντέλο” στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος...

Ηράκλειο: «Σπάνε» οι δικηγόροι την αποχή αλλά με εξαιρέσεις

Με οριακή πλειοψηφία 81-77 οι δικηγόροι του Ηρακλείου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αναστολή...