Στην Κρήτη “Σούπερ Ήρωες” επισκέπτονται παιδιά που νοσηλεύονται και φιλοξενούνται σε δομές

Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Σούπερ Ήρωες» θα μεταβούν από την Αθήνα στο Ηράκλειο για να προσφέρουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στα παιδιά που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Ηρακλείου και Γ.Ν. Αγίου Νικολάου, στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου και του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Η δράση διοργανώνεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών «Η Παρέα της Αγάπης», με αφορμή την επιθυμία της 19χρονης Χαράς, ωφελούμενης της Κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων ΠαΓΝΗ και τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το θάνατο της, με στόχο την ψυχική ενδυνάμωση και την μεταφορά μηνυμάτων ελπίδας και αισιοδοξίας στους μικρούς μαχητές της ζωής.

Η εθελοντική ομάδα «Σούπερ Ήρωες» (Μανταλάκης Περικλής ‘Captai America’, Ελένη Παππά ‘She Hulk’, Θωμάς Παππάς ‘Thor’, Σοφία Αγγελάκη ‘Wonder Woman, Νεφέλη Στεφανάτου ‘Raven’, Κυριάκος Κορογιάνννης ‘Batman’) με την πολύτιμη υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου και του Ξενοδοχείου Galaxy θα φιλοξενηθεί δωρεάν, ενώ την μεταφορά τους έχει αναλάβει το ΠαΓΝΗ.

"Sponsored links"

Το Πρόγραμμα των επισκέψεων-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων έχει ως ακολούθως:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

10.30 π.μ. Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παιδιών & Εφήβων ΠαΓΝΗ

12.00         Παιδιατρική Κλινική ΠαΓΝΗ

15.00         Παιδικό Χωριό SOS Ηρακλείου

18.00 μ.μ. Παιδιατρική Κλινική Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο – Πανάνειο»

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

10.00 π.μ. Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

13.00 Παιδιατρική Κλινική Γ.Ν. Αγίου Νικολάου

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live