Στην Περιφέρεια Κρήτης η Ρένα Δούρου – Συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Κανένα σχόλιο

Η κ. Ρένα Δούρου σήμερα το πρωί μαζί με τους βουλευτές του Νομού Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη και αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με επικεφαλής το Συντονιστή Δημήτρη Κλαράκη, επισκέφτηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνάντηση παρευρισκόταν και ο κ. Παπαδεράκης Αντώνης, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας.

Η κ Δούρου, οι Βουλευτές και η αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη, για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης και τα επιμέρους Στρατηγικά και Επιχειρησιακά Σχέδια ανά θεματικούς τομείς. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα έργα του ΒΟΑΚ, που απασχολούν το νησί, τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, με τη δυσλειτουργία και τη γραφειοκρατία που τα χαρακτηρίζει, τη Στρατηγική της Περιφέρειας Κρήτης για τη στήριξη της έρευνας και της καινοτομίας και άλλα θέματα που απασχολούν όχι μόνο το νησί μας αλλά ολόκληρη την τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β Βαθμού.

Οι συναντήσεις αυτές , θα συνεχιστούν ώστε να ενημερώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ για τα προβλήματα της Περιφέρειας Κρήτης, και να υπάρχει η αντίστοιχη στήριξη – προώθηση θεμάτων της στο Κοινοβούλιο και αλλού.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live