12.8 C
Chania
Saturday, December 9, 2023

Στην ANEK LINES η βράβευση Κρητών Ολυμπιονικών Αθλητικής Ρομποτικής

Ημερομηνία:

Η ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακή 25/5, στο  Ε/Γ-Ο/Γ«ΚΡΗΤΗ ΙΙ» στο Ηράκλειο, την τελετή βράβευσης των Ολυμπιονικών μαθητών της Κρήτης, που διακρίθηκαν στην 1η Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής, που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής H.E.R.O.

Εκατοντάδες χαρούμενα παιδιά έδωσαν “βροντερό” παρόν στο “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” και μέσα σε πραγματικά ενθουσιώδες κλίμα οι μικροί Ολυμπιονίκες από όλη το νησί, έλαβαν τα μετάλλια και τις διακρίσεις τους

Ο καπετάνιος του «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», cpt Μανώλης Σέγκος, καλωσόρισε στο πλοίο, του παριστάμενους και ανέφερε ότι “Για την ΑΝΕΚ, είναι ξεχωριστή χαρά να υποδέχεται τους μαθητές που διακρίθηκαν σε δύσκολες εποχές, στον απαιτητικό τομέα της Ρομποτικής”. Συνεχάρη παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς & ευχήθηκε καλή πρόοδο στην ζωή των μικρών Ολυμπιονικών.

Η Εκπρόσωπος του Ελληνικού Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής H.E.R.O κα Καμνάκη Χαρά, ανέφερε:

“ Ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη φιλοξενία την ANEK LINES η οποία είναι πάντα παρούσα σε όλες μας τις δράσεις. Η ANEK LINES αποτελεί σύμβολο για την Κρήτη μας, αφού μέσα από το τεράστιο κοινωνικό και χορηγικό της έργο ενώνει σχολεία, οργανισμούς, αθλητικούς συλλόγους, πολιτιστικούς φορείς και ευπαθείς ομάδες με την υπόλοιπη Ελλάδα.”

Στο σύντομο εντυπωσιακό απολογισμό της δράσης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής H.E.R.O. κος Βελιδάκης Μανώλης, ανέφερε ότι στην Ολυμπιάδα που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο τον Απρίλιο, είχαν πάνω από 2500 συμμετέχοντες από 31 χώρες. Τους 750 robot αθλητές διαιτήτευσε ένα διεθνές team 30 διαιτητών, σε ένα καταπληκτικό κλίμα που απέδωσε πλούσιες εμπειρίες σε όλους.

Αμέσως μετά οι βραβευθέντες μαθητές και όλοι οι παριστάμενοι που κατέκλυσαν το «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» απόλαυσαν ένα πλούσιο κρητικό κέρασμα, το οποίο απετέλεσε την αφορμή μίας μικρής έκπληξης. Συγκεκριμένα, η κα Καμνάκη τίμησε συμβολικά στο τέλος της τελετής, με ξεχωριστά μετάλλια όλο το έμπειρο πλήρωμα του πλοίου για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους, επιβεβαιώνοντας – για μία ακόμα φορά – ότι ΑΝΕΚ και Κρητική φιλοξενία είναι ένα

Η ΑΝΕΚ LINES, με ευθύνη και συνέπεια, στηρίζει έμπρακτα καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες και ως αρωγός στέκεται δίπλα στις νέες γενιές που αποτελούν το μέλλον όλων μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ