19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Στηρίζεις ΕΝΑΝ – τους στηρίζεις ΟΛΟΥΣ”: Νέα καμπάνια για την στήριξη του κρητικού Αμπελώνα

Ημερομηνία:

Με σύνθημα “Στηρίζεις ΕΝΑΝ – τους στηρίζεις ΟΛΟΥΣ” το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης – Wines of Crete, με την σημαντική υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, ξεκινάει νέα διαφημιστική καμπάνια για την στήριξη του Αμπελώνα της Κρήτης και του εξαιρετικού Κρητικού εμφιαλωμένου οίνου.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Wines of Crete έχει ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει το καταναλωτικό κοινό και τους επαγγελματίες στην πολύ δύσκολη περίοδο που διανύει το Κρητικό κρασί και οι αμπελουργοί της Κρήτης.

Χαρακτηριστικά η καμπάνια αναφέρει:

Κάθε φορά που επιλέγεις μια φιάλη Κρητικού κρασιού στηρίζεις όχι μόνο το οινοποιείο που την παράγει, αλλά και όλους τους αμπελουργούς της Κρήτης.  Έτσι, κρατάμε ζωντανή την αμπελοκαλλιέργεια των 65.000 στρεμμάτων οινοποιήσιμων σταφυλιών σε κάθε άκρη του νησιού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα κος Μανόλης Χνάρης, αναφέρει: “Η Περιφέρεια Κρήτης είναι πάντα αρωγός στο Δίκτυο Οινοποιών και στους αμπελουργούς της Κρήτης. Στηρίζουμε το Κρητικό κρασί και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ολόκληρος ο κλάδος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε δράση που στηρίζει και προωθεί τα κρητικά προϊόντα και τον πρωτογενή τομέα“.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Ν.Η. κος Νίκος Δουλουφάκης δήλωσε: “Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη κο Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα κο Μανόλη Χνάρη, αλλά και τους συνεργάτες τους, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για ακόμα μία φορά. Το ΔΣ και όλοι οι οινοποιοί του Δικτύου καλούν τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές να στηρίξουν τον αμπελουργό και τον οινοποιό της Κρήτης, να αγκαλιάσουν το κρητικό κρασί και να κοινοποιήσουν το μήνυμά μας που θα προβληθεί στα social media του Wines of Crete και σε τοπικά ΜΜΕ. Είναι μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ να φανούμε όλοι μας αλληλέγγυοι και να στηρίξουμε τα προϊόντα του τόπου μας”.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα Social Media (Facebook – Instagram – Twitter) του Wines of Crete, χρησιμοποιώντας και το επίσημο hashtag του κρητικού κρασιού #winesofcrete.

Καμπάνια Κρασί

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...