Στηρίζει ο Δήμαρχος Χανίων τον αγώνα του Συλλόγου εργαζομένων της Δ.Ε.Η. ενάντια στην κατάργηση του κριτήριου της εντοπιότητας

Κανένα σχόλιο

Εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων του εργοστασίου της Δ.Ε.Η. στην Ξυλοκαμάρα Χανίων, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, όπου πραγματοποίησαν εκτεταμένη συζήτηση για το θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τον κλάδο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Κρήτης, Αντώνης Παπαδεράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης, οι Αντιδήμαρχοι, Στέλιος Μιχαηλάκης και Ελένη Ζερβουδάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων της Δ.Ε.Η., Κώστας Ηλιάκης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, Γιάννης Μανωλικάκης.

Κύριο θέμα κατά την διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε η επικείμενη προκήρυξη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού από τη Δ.Ε.Η, μεταξύ άλλων και για τον σταθμό παραγωγής της Ξυλοκαμάρας. Από την σχετική προκήρυξη, όπως ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων τους παρευρισκόμενους, έχει αφαιρεθεί το κριτήριο της εντοπιότητας, όρος που διαχρονικά περιλαμβανόταν στις προκηρύξεις. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ζήτησαν από τους φορείς που παρευρέθηκαν τη συνδρομή τους, έτσι ώστε να συμπεριληφθεί εκ νέου το κριτήριο της εντοπιότητας στις επικείμενες προσλήψεις.

"Sponsored links"

Ο Δήμαρχος Χανίων από την πλευρά του τόνισε πως “ο Δήμος Χανίων και η δημοτική αρχή στέκονται δίπλα στους εργαζομένους της Δ.Ε.Η και στηρίζουν έμπρακτα το δίκαιο αίτημά τους, που μας αφορά όλη την τοπική κοινωνία. Η κατάργηση του κριτηρίου της εντοπιότητας, μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει, όχι μόνο στον σταθμό παραγωγής, αλλά και στους ανθρώπους του τόπου”.

Τέλος, έπειτα από πρόταση του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Δαμιανάκη, συμφωνήθηκε να συζητηθεί το σοβαρό αυτό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ληφθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για την στήριξη του δίκαιου αιτήματος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις