Στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη οι απολύσεις των οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Κανένα σχόλιο

Υπενθυμίζεται ότι για τις συγκεκριμένες θέμα, το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ο Ερμής», έχει προσφύγει και στην Επιθεώρηση Εργασίας, ζητώντας να κηρυχθούν παράνομες οι απολύσεις και οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις τους

Στη Βουλή, με Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, φέρνει το θέμα των απολύσεων των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, που αναδείχτηκε έπειτα από καταγγελία του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ο Ερμής», ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με τη συνυπογρα​φή όλων των Βουλευτών Κρήτης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Αναδεικνύουμε και κοινοβουλευτικά το μείζον ζήτημα των απολύσεων των οδηγών των τουριστικών λεωφορείων, ένα θέμα που μας γυρνάει πολλές δεκαετίες πίσω, σε καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε λίγες μόλις εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, καλούμε την Πολιτεία, δια του αρμόδιου Υπουργείου Εργασίας, να ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ώστε να ελέγχουν και να παρεμβαίνουν σε κάθε παράνομη απόφαση των εργοδοτών.».

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται ότι για τις συγκεκριμένες θέμα, το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ο Ερμής», έχει προσφύγει και στην Επιθεώρηση Εργασίας, ζητώντας να κηρυχθούν παράνομες οι απολύσεις και οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις τους. Ταυτόχρονα, την πλήρη υποστήριξη στις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του Σωματείου έχουν εκφράσει με ανακοινώσεις τους πλήθος φορέων, μεταξύ αυτών η ΓΣΕΕ, η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (Ο.Σ.Μ.Ε.), τα Εργατικά Κέντρα Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Ρόδου, τα Σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου, Οικοδόμων, Μαγείρων, κ.α.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live