15.8 C
Chania
Sunday, January 25, 2026

Στη Βουλή νέα δικογραφία κατά πολιτικών προσώπων για τα Τέμπη

Ημερομηνία:

Ποινική δικογραφία για την τραγωδία των Τεμπών διαβιβάστηκε στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης ύστερα από μήνυση συγγενών των θυμάτων.

Η μήνυση «έφτασε» στη Βουλή σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών και στρέφεται κατά του πρωθυπουργού, αλλά και του εκτελούντα χρέη υπουργού Μεταφορών και Υποδομών μετά την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Στο κάδρο μπαίνουν και ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, ο πρώην υπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την χρονική περίοδο 2021 – 2023 Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλο, καθώς και ο πρώην υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η πρώην υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πατροκτονία στη Γλυφάδα: «Παιδί μου πέθανα τώρα, μη με σκοτώνεις άλλο»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ανθρώπου, που κάλεσε το πρωί...

Chris Hedges: Η νέα δολοφονία στη Μινεσότα και ο Θουκυδίδης

Του Chris Hedges Οι δολοφονίες άοπλων αμάχων στους δρόμους της...

Εκκλησία Κρήτης: στο Ηράκλειο αύριο η Εξαρχία του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τη διπλή εκλογή Μητροπολιτών

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο Ηράκλειο θα αφιχθεί αύριο, Δευτέρα, η Εξαρχία του...