Στη χωματερή 40 τόνοι αγγούρια από το Τυμπάκι αντί να δοθούν στους φτωχούς

1 Σχόλιο

Ο Συνεταιρισμός Τυμπακίου “ξεφορτώθηκε” σήμερα περίπου 40 τόνους αγγούρια, τα οποία δεν μπορούν να διατεθούν στην αγορά και μάλιστα οι παραγωγοί θα λάβουν μια αποζημίωση, ύψους 20 λεπτά/κιλό.

Ωστόσο τα αγγούρια αυτά θα μπορούσα να διατεθούν δωρεάν σε έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας, έστω και μετά από ενεργοποίηση σχετικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Κάτι όμως που δεν έγινε και ο Συνεταιρισμός Τυμπακίου “δείχνει” την Περιφέρεια Κρήτης ως υπαίτιο γι΄αυτό!

"Sponsored links"

Σχετική είναι η παρακάτω ανακοίνωση του Συνεταιρισμού:

“Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου θα αποσύρει <πετάξει> σήμερα 40 περίπου τόνους αγγούρια.

Οι παραγωγοί θα αποζημιωθούν για τα προϊόντα από τον συνεταιρισμό με 20 λεπτά ανά κιλό.

Τα προϊόντα υπήρχε οι δυνατότητα να διανεμηθούν δωρεάν μέσω προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δυστυχώς η κοινωνική σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει σε αυτή μας την προσπάθεια.”

neakriti.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Ταξικος

    πολυ “πονοψυχη” η Ευρωπαικη Ενωση…..

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live