Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα – «Προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεσή μου, με όσα στοιχεία έχω θα κάνω τα πάντα»

Κανένα σχόλιο

Συνέχεια στον δικαστικό της αγώνα περνώντας το κατώφλι του Αρείου πάγου δίνει σήμερα η Γεωργία Μπίκα μετά την απαλλαγή με βούλευμα του 27χρονου για τον βιασμό σε βάρος της, τον οποίο είχε καταγγείλει τα ξημερώματα της περασμένης Πρωτοχρονιάς.

Χρησιμοποιώντας όλα τα ένδικα μέσα η καταγγέλλουσα θα αιτηθεί να γίνει αναίρεση του βουλεύματος που απάλλαξε τον 27χρονο επιχειρηματία που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ για να αποδείξω την αλήθεια της καταγγελίας μου. Αν χρειαστεί θα πάω και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Στο βούλευμα το οποίο πήρα στα χέρια μου έγραφαν πράγματα προσβλητικά και πρωτοφανή. Υπάρχουν πολλά που έχουν αλλαχτεί και προσπαθούν να πουν κάτι άλλο, προκειμένου να κλείσουν τη δική μου υπόθεση. Εγώ, όμως, με όσα στοιχεία έχω θα κάνω τα πάντα. Με σεβασμό. Γεωργία Μπίκα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η καταγγέλλουσα.

"Sponsored links"

Ο δικηγόρος της Νίκος Διαλυνάς, σε δήλωσή του είχε αναφέρει: «Την επόμενη εβδομάδα θα προβούμε σε δέουσα νομική ενέργεια όσον αφορά το επόμενο βήμα για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει αν το απαλλακτικό βούλευμα είναι ορθό ή εσφαλμένο. Αυτό είναι το τρίτο βήμα, το οποίο δικαιούμαστε να κάνουμε σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και θα το ασκήσουμε. Αλλά όχι και το μοναδικό, γιατί θα ακολουθήσουν ενδεχομένως και άλλα, όχι εντός Ελλάδος αλλά εκτός Ελλάδος. Είναι κομβική η επόμενη εβδομάδα και για αυτό θα μεταβούμε στην Αθήνα».

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live