Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ο Νίκος Ηγουμενίδης

Κανένα σχόλιο

«Σε αυτή την ιστορικά αρνητική στιγμή, την ώρα που η παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά βάλλεται, δεν μπορεί παρά να υπάρχει η αναγκαία συνεργασία του Κράτους με την Εκκλησία», τόνισε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης κατά τη συνάντησή του σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

Κατά τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, ο βουλευτής Ηρακλείου και μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής  καταδίκασε έντονα την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος, σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί να πει σήμερα κανένας ότι είναι έκπληξη μια τέτοια εξέλιξη, αφού τα μηνύματα ήταν ορατά εδώ και μήνες, και θα έπρεπε η Ελλάδα και η παγκόσμια κοινότητα να είχαν από καιρό ενεργοποιηθεί».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ηγουμενίδης ευχαρίστησε θερμά τον Αρχιεπίσκοπο για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν και ζήτησε να είναι ανοιχτοί οι δίαυλοι συνεργασίας όλο το επόμενο διάστημα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις