Στον κόσμο των NFT, ο οίκος κοσμημάτων Tiffany

Κανένα σχόλιο

Εδώ και λίγες ημέρες, ο φημισμένος οίκος κοσμημάτων Tiffany & Co. έκανε την είσοδό του στον κόσμο των NFT και των κρυπτονομισμάτων μέσω κατά παραγγελίαν σχεδιασμένων CryptoPunk μενταγιόν από την κολεξιόν NFTiff της κοσμηματοποιίας και σε συνεργασία με την Chain, την εταιρεία παροχής υπηρεσιών λογισμικού blockchain.

Έτσι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν στον νέο NFT ιστότοπο του οίκου -του δόθηκε η χαριτωμένη επωνυμία NFTiff- να προμηθευτούν ένα CryptoPunk πάσο το οποίο τους επιτρέπει να παραγγείλουν όχι μόνο ένα μενταγιόν και εμπνευσμένο από πίξελ κολιέ του Tiffany, αλλά και μια ψηφιακή εκδοχή του ως NFT από την Chain.

Μόνον 250 μπορούν να προμηθευθούν αυτό το πάσο – ο αριθμός είναι περιορισμένος – και μόνο τρία το πολύ ο καθένας· η παράδοση του κάθε μενταγιόν γίνεται μέσα στη γνώριμη συσκευασία του οίκου.

"Sponsored links"

Το εγχείρημα γεννήθηκε όταν ο Alexandre Arnault, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος στους τομείς προϊόντων και επικοινωνίας στου Tiffany & Co., ανήρτησε τη φωτογραφία μιας κατά παραγγελίαν σχεδιασμένης ερμηνείας του δικού του CryptoPunk #3167 και τράβηξε την προσοχή του Deepak Thapliyal, διευθύνοντος συμβούλου της Chain, ο οποίος επικοινώνησε αναζητώντας συνεργασία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live