Στον ορισμό Αντιπεριφερειαρχών προχώρησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Κανένα σχόλιο

Στον ορισμό Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια Κρήτης προχώρησε σήμερα με αποφάσεις του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Συγκεκριμένα, όρισε θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, με θητεία έως 15 Ιουνίου 2023, τους παρακάτω Περιφερειακούς Συμβούλους:

Στον τομέα Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων, τον Πιτσούλη Γεώργιο του Νικολάου.

"Sponsored links"

Σε θέματα που σχετίζονται με το Συντονισμό και την Εκτέλεση των αποφάσεων των συλλογικών  οργάνων, που αφορούν στους τομείς του Τουρισμού και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σε επίπεδο Περιφέρειας, καθώς και την εκπροσώπηση της Περιφέρειας σε εκθέσεις τουρισμού του εξωτερικού και εσωτερικού, για την τουριστική προβολή της, τον Κώτσογλου Κυριάκο του Γεωργίου.

Στον τομέα που σχετίζεται με το Συντονισμό και την Υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τον Σκουλά Νικόλαο του Κωνσταντίνου.

Στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, τον Καμπουράκη Λάμπρο του Στέφανου.

Στον Πρωτογενή τομέα, την Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη Ειρήνη του Κωνσταντίνου.

Ακόμα με άλλη απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης παρατείνεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022 η θητεία, του Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης, Δοξαστάκη Ζαχαρία του Εμμανουήλ και του Αντιπεριφερειάρχη  στον τομέα Περιβάλλοντος, Ξυλούρη  Νικολάου του Ανδρέα.

Τέλος, ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, ο Ανδρουλάκης Ιωάννης του Κυριάκου με θητεία έως 15 Ιουνίου 2023.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ο ορισμός εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live