18.8 C
Chania
Wednesday, December 24, 2025

Στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου τα είδη που συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση του Κυττάρου Χαλέπας και του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού, Δήμος Χανίων και Κύτταρο Χαλέπας, αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη, για την ενίσχυση των κοινωνικών Παντοπωλείων Κυττάρου και Δήμου αντίστοιχα.

Ωστόσο, με αφορμή τις τραγικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι της ενδοχώρας του Ηρακλείου μετά τις συνεχιζόμενες σεισμικές δονήσεις, το Κύτταρο Χαλέπας και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, με κοινή απόφασή τους, συμφώνησαν την αποστολή μεγάλου μέρους των ειδών που συγκεντρώθηκαν στις πληγείσες περιοχές των Δήμων Μινώα-Πεδιάδος και Αρχανών-Αστερουσίων.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, σε δήλωσή της τονίζει: «“Το “ΚύτταροΧαλέπας”, επιδεικνύοντας άριστα αντανακλαστικά για ακόμα μια φορά ήταν από τους πρώτους φορείς που διέθεσαν σημαντική ποσότητα αγαθών για την υποστήριξη των πληγέντων, μέσα από τη συγκινητική συγκέντρωση ειδών κατά την πρόσφατη μουσική εκδήλωση. Μετά από πρόταση του Προέδρου και του Δ.Σ. του Κυττάρου, ήταν αυτονόητη η συναίνεσή μας, στην αποστολή των ειδών στο Ηράκλειο».

«Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Κυττάρου Χαλέπας για τη σημαντική παρουσία τους και αυτή τη φορά», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Ζερβουδάκη.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλειστά τα ΚΕΠ του Δήμου Χανίων για τις 27 Δεκεμβρίου 2025

Ο Δήμος Χανίων γνωστοποιεί ότι, κατ’ εφαρμογή της σύστασης...

14ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής – Super Market

Δήλωση Συμμετοχής έως  06/02/2026 Ανοικτή πρόσκληση σε παραγωγούς και μεταποιητές...

Ακόμα δύο διασώσεις με 61 μετανάστες στη Γαύδο

Δύο ακόμη σκάφη που μετέφεραν πρόσφυγες και μετανάστες εντοπίστηκαν...