22.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραγωγών αποζημιώσεις για ζημιές στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο ύψους 5,5 εκατομ. ευρώ

Ημερομηνία:

Σήμερα, Τετάρτη, ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς  5.319  δικαιούχων  αποζημιώσεις για ζημιές στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο ύψους 5,5 εκατομ. ευρώ περίπου.
Η καταβολή αφορά ζημιές που προξενήθηκαν από διάφορα ζημιογόνα αίτια, σε πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως  το πρώτο εξάμηνο του 2011.
Ο ΕΛ.Γ.Α. επιθυμεί να ενημερώσει τους παραγωγούς που έχουν ζημιωθεί εντός του 2011, ότι το σύνολο των αποζημιώσεων θα τους έχει καταβληθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου, εκτός από τις ζημιές του Δεκεμβρίου 2011 οι οποίες θα αποζημιωθούν το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο του 2012.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του οργανισμού στην διεύθυνση www.elga.gr.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ