Στους 140 οι ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Παραμένει η πίεση που ασκείται στο ΕΣΥ και στην Κρήτη, λόγω του πλήθους των περιστατικών της Covid-19. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία συνολικά 140 είναι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 32 στις ΜΕΘ – covid. Διασωληνωμένοι βρίσκονται οι 30 ενώ 108 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στις κλινικές για τον κορωνοϊό στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Κρήτης.

Αναλυτικότερα:

  • Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 41 ασθενείς με κορωνοϊό εξ των οποίων οι 13 στη ΜΕΘ. Συνολικά 12 είναι οι διασωληνωμένοι ασθενείς στο νοσηλευτικό ίδρυμα
  • Στο Bενιζέλειο νοσηλεύονται 45 ασθενείς, εκ των οποίων 10 βρίσκονται διασωληνωμένοι στην εντατική
  • Στο Νοσοκομείο Χανίων, 39 είναι οι ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Από αυτούς 9 νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και 8 είναι διασωληνωμένοι
  • Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται στην κλινική covid του ιδρύματος 9 ασθενείς.
  • Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου 4 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην κλινική covid
  • Στο Νοσοκομείο Σητείας δύο ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στα Νοσοκομεία Ιεράπετρας και Νεάπολης δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με κορωνοϊό και για τον λόγο αυτό, χαρακτηρίζονται ως covid free.

"Sponsored links"

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live