10.8 C
Chania
Sunday, January 18, 2026

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου το κλείσιμο της ΕΡΤ

Ημερομηνία:

Προς: Δήμο Κισσάμου

Υπ’ όψιν Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

11-6-2013

Κ. Πρόεδρε

Παρακαλούμε πολύ για την άμεση συγκρότηση του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό να καταδικάσουμε την απερίγραπτη ενέργεια μιας απερίγραπτης Κυβέρνησης να κλείσει την Δημόσια Τηλεόραση.Είναι φανερό ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να οδηγήσει την Ελλάδα σε άλλες σκοτεινές εποχές όσον αφορά τον τομέα της πλουραλιστικής και σφαιρικής ενημέρωσης  του κοινού. Οι δικαιολογίες και υποσχέσεις ότι η Δημόσια Ραδιοηλεόραση  θα ανοίξει αργότερα εκσυγχρονυσμένη κλπ κλπ μόνο τρόμο και βεβαιότητα μας προκαλεί για τους πραγματικούς σκοπούς τους.

Κ. Πρόεδρε νομίζω ότι καθήκον μας είναι να καλέσουμε τους πολίτες και φορείς της Κισσάμου σε αγώνα προκειμένου στην Ελλάδα να μην επικρατήσει το απόλυτο σκοτάδι

Για την Δημοτική Ομάδα

ο Επικεφαλής

Κουκουράκης Κων/νος

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ