Στο «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» της Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στο «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» της Πρωτοχρονιάς, στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας, θα βρεθεί στις 11.00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς (Κυριακή 1/1/2023), ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Το καθιερωμένο «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» οργανώνεται από τον Δήμο Χανίων σε μια προσπάθεια να διανεμηθούν 200 ολοκληρωμένα γεύματα στους ωφελούμενους του Συσσιτίου.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται με μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live