12.8 C
Chania
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2026

Στο επίκεντρο νέας κακοκαιρίας τα Χανιά από το βράδυ της Παρασκευής

Ημερομηνία:

Υποτροπή αναμένεται να παρουσιάσει η κακοκαιρία “Χιόνη” την Παρασκευή και το Σάββατο, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της Ελλάδας, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Βροχές ή χιονόνερο θα εκδηλωθούν στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά (πρόσκαιρα σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο), ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα νότια τμήματα του Αιγαίου. Χιονόνερο και ενδεχομένως χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν κατά τόπους και στη Βόρεια Ελλάδα.

Από αργά το βράδυ της Παρασκευής έως και το μεσημέρι του Σαββάτου, οι βροχοπτώσεις στο Νότιο Αιγαίο θα είναι τοπικά ισχυρές, επηρεάζοντας εκ νέου σημαντικά τα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης.

Παράλληλα, οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της Παρασκευής θα παρουσιάσουν περαιτέρω ενίσχυση φτάνοντας και πάλι τα εννέα μποφόρ, ενώ σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, ουσιαστική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή, ενώ πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε ολόκληρη τη χώρα έως τουλάχιστον τα μέσα της νέας εβδομάδας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στις 4 Μαρτίου με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Συνεδριάζει στις 4 Μαρτίου 2026 το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με 27 θέματα. Προϋπολογισμοί, παιδικοί σταθμοί, αθλητικές εγκαταστάσεις και περιβαλλοντικά ζητήματα στην ημερήσια διάταξη.

Απόφαση του Ενιαίου Φοιτητικού Συλλόγου Πολυτεχνείου Κρήτης: Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη, ο αγώνας για δικαιοσύνη συνεχίζεται

Απόφαση Ενιαίου ΦΣ Πολυτεχνείου Κρήτης: Τρία χρόνια από τα Τέμπη, διαγραφές φοιτητών, πειθαρχικές διώξεις και αυταρχισμός στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων.

Ισραήλ: Η αμερικανική πρεσβεία καλεί το μη απαραίτητο προσωπικό της να εγκαταλείψει τη χώρα

Η αμερικανική πρεσβεία στο Ισραήλ ανακοίνωσε ότι το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών υπέγραψε διάταγμα...

Εκδήλωση για τον ιστορικό αμπελώνα του Βενιζέλου στη Χαλέπα

Εκδήλωση στη Χαλέπα για τον ιστορικό αμπελώνα του Βενιζέλου στις 7 Μαρτίου. Ομιλητές οι Κωστής και Γιάννης Γαλάνης για την αναβίωση και βιολογική καλλιέργεια του μοναδικού αστικού αμπελώνα.