Στο Επιμελητήριο Χανίων παρουσίαση καινοτόμων ιδεών φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Χανιών και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα: «Καινοτόμες Ιδέες Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης» την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (4ος όροφος).Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα πρωτότυπα οκτώ ομάδων φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης που αναπτύχθηκαν ή αναπτύσσονται στα πλαίσια της δράσης «Φυτώριο Ιδεών», βάσει μιας καινοτόμας ιδέας που υπέβαλαν οι φοιτητές και αξιολογήθηκε από καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τα οκτώ πρωτότυπα που θα παρουσιαστούν είναι :

  • U-SEASON: Υποβρύχιο Ρομποτικό Σκάφος
  • One button AAC: Πλατφόρμα εναλλακτικής επικοινωνίας ατόμων με σοβαρά κινητικά προβλήματα
  • AirPOTition: Δημιουργία κατασκευής που προσαρμόζεται στις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού, για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και τη βελτίωση της αισθητικής των κτιρίων
  • Νανο-σύνθετα αυτό-καθοριζόμενα προστατευτικά υμένια δομικών υλικών
  • LEGODOME: Νέο δομικό υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον
  • Βελτιστοποίηση πειραματικού οχήματος, μηδενικής εκπομπής ρύπων
  • Διαδυκτιακή κοινωνική πλατφόρμα διοργάνωσης αθλητικών γεγονότων με σύστημα καταγραφής επιδόσεων
  • Daedalus: Ιπτάμενη πλατφόρμα συλλογής και μετάδοσης πληροφοριών

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε επιχειρηματίες της Κρήτης, σε παράγοντες της τοπικής οικονομίας, όσο και στο ευρύ κοινό και έχει ως βασικό στόχο την ενημέρωση για τις δράσεις καινοτομίας που αναπτύσσονται στο Πολυτεχνείου Κρήτης, την περαιτέρω υποστήριξη και προώθηση των προσπαθειών των φοιτητών, αλλά και τη σύνδεση του Πολυτεχνείου Κρήτης με την τοπική κοινωνία.

"Sponsored links"

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις