21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Στο Εφετείο η υπόθεση τροχαίου με ακρωτηριασμό

Ημερομηνία:

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο τροχαίο είχε συνταράξει το Ρέθυμνο και ολόκληρη την Κρήτη, καθώς ακρωτηριάστηκε το αριστερό κάτω άκρο του ιδιαίτερα αγαπητού στην τοπική κοινωνία αστυνομικού και κινδύνεψε η ζωή του.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας Κωνσταντίνος Καραπιδάκης επισημαίνει ότι «οι κατηγορίες που αποδίδονται στον κατηγορούμενο είναι: 1) επικίνδυνη οδήγηση εξαιτίας κατανάλωσης οινοπνεύματος που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη άλλου ( κακουργηματική πράξη), 2) εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος σωματικών βλαβών και 3) οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Η ποινή που προβλέπεται για την πρώτη πράξη είναι κάθειρξη ως δέκα (10) έτη».

Και ο κ. Καραπιδάκης καταλήγει: «Έχουμε εμπιστοσύνη στο Δικαιικό μας σύστημα και πιστεύουμε ότι οι Δικαστές με την απόφαση τους θα αποδώσουν δικαιοσύνη και ταυτόχρονα θα στείλουν το μήνυμα της μηδενικής ανοχής σε συμπεριφορές ασυνείδητων οδηγών που δυστυχώς μαστίζουν την κοινωνία μας και ιδιαίτερα την Κρήτη με αποτέλεσμα να εξακολουθούμε να πληρώνουμε βαρύ φόρο αίματος στους δρόμους μας. Υπενθυμίζεται ότι ο τραυματίας Αστυνομικός και η οικογένεια του εξακολουθεί να υποφέρει και θα υποφέρει εφόδου ζωής του εξαιτίας του τραυματισμού του».

ΕΡΤ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Συγκέντρωση μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο/Ζάκι-Ο

Στις 21 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται έξι χρόνια από τη δολοφονία...

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...