Στο Ηράκλειο αξιωματικοί της Scotland Yard για την ενδοοικογενειακή βία

Κανένα σχόλιο

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου, υποδέχονται Εισαγγελέα, εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εισαγγελικών Αρχών της Εισαγγελικής Υπηρεσίας Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και αξιωματικούς της Metropolitan Police Service -New Scotland Yard, της Bedfordshire Police και της Scottish Police, στο πλαίσιο προγράμματος, που στόχο έχει την ανταλλαγή γνώσεων, καλών πρακτικών και την ενίσχυση της συνεργασίας, αναφορικά με τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και τα αδικήματα σε βάρος της γενετήσιας ελευθερίας.

Στο πλαίσιο αυτό θα λάβει χώρα ενημέρωση της Εισαγγελέως και των Βρετανών αξιωματικών, σε εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 09.00, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου «Νίκος Σακλαμπάνης» (οδός Θεοτοκοπούλου αρ. 28).

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live