Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής στη Σούδα αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου

Κανένα σχόλιο

Αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ επισκέφθηκε, σήμερα, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής / NATO Maritime Interdiction Operational Training Center (ΚΕΝΑΠ/NMIOTC), στην Κρήτη.

Όπως ανακοινώθηκε, ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης παρευρέθη ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Η αντιπροσωπεία του Κογκρέσου ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες του κέντρου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κρήτη και για τις ημέρες του Πάσχα, ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε επίσης τις εγκαταστάσεις του Πεδίου Βολής Κρήτης (NATO Missile Firing Installation – NAMFI) και του Κέντρου Αριστείας Ενοποιημένης Αντιαεροπορικής και Αντιπυραυλικής ‘Αμυνας (Integrated Air and Missile Defence Centre Of Excellence – IAMD COE), μεταφέροντας τις ευχές του αρχηγού ΓΕΕΘΑ για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο.

"Sponsored links"

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live