Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Παναγιώτης Σημανδηράκης για τη διοργάνωση της έκθεσης «1821-2021»

Κανένα σχόλιο

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη 29/7/2021, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, όπου το μεσημέρι θα έχει συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αντικείμενο της συνάντησης είναι η διοργάνωση της έκθεσης «1821-2021»: Θησαυροί της Μεταεπαναστατικής Ελλάδας, Συλλογή Μιχάλη και Τίνας Κρασάκη, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας και αποτελεί την κεντρική δράση του Δήμου Χανίων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Στη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα παρευρεθεί ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης, Γιάννης Γιαννακάκης, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης, Δημήτριος Ανδρεαδάκης, καθώς και οι Συλλέκτες, Μιχάλης και Τίνα Κρασάκη.

Τον Δήμαρχο Χανίων αναπληρώνει κατά την απουσία του, όπως ορίζεται, ο Αντιδήμαρχος, Τάσος Αλόγλου.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live