Στο Ρέθυμνο η ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

Κανένα σχόλιο

Την Ετήσια Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί το Παγκόσμιο Συμβουλιο Κρητών στην έδρα του οργανισμού στο Ρέθυμνο της Κρήτης την Πέμπτη 11 Αυγούστου και ώρα 10.πμ

Συγκεκριμενα θα γίνει στο Αμφιθέατρο Δ7 του Πανεπιστήμιου Κρήτης ( Πάρκινγκ 7 και 8 ) παρουσία των Θρησκευτικών, Πολίτικών, Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών της Κρητης και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει τα εξής :

"Sponsored links"

09:30 Προσέλευση

10:00 Έναρξη – Προσευχή / Αγιασμός

Καλωσόρισμα: Προέδρου ΠΣΚ κυρίου Ιωάννη Νικολακάκη

Χαιρετισμοί: Επισήμων Εκπροσώπων, Πολιτικών, Αρχών κ.λ.π.

Κεντρική Ομιλία: Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Βενιζέλος κύριος Νικόλαος Παπαδάκης με θέμα: «Ο Παγκόσμιος Βενιζέλος: Ακολουθώντας τα βήματά του»

Χαιρετισμοί: Προέδρων Ομοσπονδιών και Εκπροσώπων

Βίντεο-παρουσίαση με θέμα: «Γιατί να σπουδάσω στο Πανεπιστήμιο Κρήτης»

12:00 – 13:00 Διάλειμμα, μπουφές με κρύα εδέσματα, καφέ και αναψυκτικά

13:00 – 17:00 Εργασίες Γενικής Συνέλευσης μόνο με τους αντιπροσώπους των μελών οργανώσεων του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών.

"Sponsored links"

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών απαρτίζουν οι : Γιάννης Νικολακάκης, Πρόεδρος, Μιχάλης Φραντζεσκάκης, Αντιπρόεδρος, Εύα Γαγάνη Γκότση, Γενικός Γραμματέας, Νίκος Μαρκογιαννάκης, Ταμίας, Ιωάννης Μάνος, Αντιπρόεδρος Αμερικής, Ευάγγελος Βουρβαχάκης, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Πέτρος Πετρακάκης, Ελλάδα, Ιπποκράτης Μπελαδάκης, Κοσμήτορας, Σταύρος Πέρδικης Δημοσίων Σχέσεων, και Μέλη οι Γιώργος Όλοφσον και Ιωάννης Μαράκης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live