33.8 C
Chania
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026

Στο Ρέθυμνο η Μαρία Καρυστιανού – Επαφές με φορείς και επίσκεψη στα Ανώγεια

Ημερομηνία:

Το Ρέθυμνο αναμένεται να επισκεφθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου η πρόεδρος του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού, σύμφωνα με το GOODnet.gr.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην πόλη, η Μαρία Καρυστιανού προγραμματίζεται να πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους κοινωνικών, παραγωγικών και τοπικών φορέων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, όπως ανέφερε ο Στέλιος Παγουράκης, ένας από τους συντονιστές της κίνησης στο Ρέθυμνο. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» αναμένεται να μεταβεί στα Ανώγεια, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις των «Υακινθείων 2026», έπειτα από πρόσκληση του Λουδοβίκου των Ανωγείων.

Οι φετινές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στις 24 και 25 Ιουλίου στο Θέατρο του Αγίου Υακίνθου και είναι αφιερωμένες στην υφαντική τέχνη και στις γυναίκες των Ανωγείων.

Με την οργανωτική παρουσία του κινήματος στο Ρέθυμνο ασχολούνται κυρίως οι Στέλιος Παγουράκης, Ηλίας Κοπανάκης και Σπύρος Ματθαίου.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ