Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης η Κωνσταντοπούλου, εκτός βουλής ο Μαρκογιαννάκης

Κανένα σχόλιο

Άφαντος παραμένει ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μετά την εκλογική ήττα της ΝΔ και τη μη εκλογή του ως βουλευτή στο νομό Χανίων. Το ίδιο ισχύει και για τον Μανούσο Βολουδάκη που έδωσε τη μάχη των ψήφων με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη δίχως να έχει σημασία αφού στα Χανιά δεν εξελέγη κανείς βουλευτής της ΝΔ.

Ο μόνος που έχει στείλει μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του είναι ο Κυριάκος Βιρβιδάκης ο οποίος σε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό ευχαριστεί όσους στήριξαν τον αγώνα του με τα εξής λόγια:

“Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας βοήθησαν στις εκλογές.”

"Sponsored links"

Την ίδια στιγμή ο μεγάλος αντίπαλος του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία είχε μεγάλες συγκρούσεις στη Βουλή, εκλέχθηκε ξανά βουλευτής και σύμφωνα με όσα ακούγονται προορίζεται για Υπουργός Δικαιοσύνης.

Οι ψήφοι των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ στα Χανιά:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live