Στ. Πατεράκης: Θεσμικά «ορφανή» η χανιώτικη αντιπροσωπεία στην Κίνα | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Με θετικά πρόσημα στέφθηκε η 10ήμερη περιοδεία αντιπροσωπείας κρητικής αποστολής εκπροσώπων του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας στην Κίνα.

Η Περιφέρεια Κρήτης μα και ο Δήμος Ρεθύμνου, έστειλαν εκπροσώπους τους, προκειμένου να προχωρήσει δυναμικά το άνοιγμα του νησιού στην Κίνα.

Μιλώντας στον Κρήτη fm 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο επίτιμος πρόξενος της Σλοβακίας στην Κρήτη, τουριστικός πράκτορας Σταύρος Πατεράκης, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα ελκυστική προοπτική προσέλκυσης ενός νέου τουριστικού ρεύματος από την Κίνα, μέσα και από τους περίφημους rose weddings.

"Sponsored links"

Παρά ωστόσο την πολύ καλή συνέχεια των σχετικών επαφών και την συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην πρώτη διοργάνωση, η νέα δημοτική αρχή και η Αντιπεριφέρεια Χανίων, ήταν θεαματικά απούσες!

Να υπενθυμίσουμε, ότι τον Απρίλιο του 2014, με φόντο το γαλάζιο του κρητικού πελάγους και σε ένα από τα ιστορικότερα μνημεία των Χανίων, το φρούριο Κούλες στην αρχαία Απτέρα, 16 ζευγάρια από την Σαγκάη της Κίνας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Στα τέλη Απριλίου αναμένονται 128 άτομα για να παντρευτούν στα Χανιά σε μία ομαδική τελετή ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν όλες τις πόλεις της Κρήτης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live