Συγκέντρωση αγαθών στο Δημαρχείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Δημαρχείο Χανίων πραγματοποιηθηκε η δράση “΄Ολοι μαζί μπορούμε” που αφορά στη συγκέντρωση ρούχων, κουβερτών, παιδικού εξοπλισμού , τετραδίων, ηλεκτρικών συσκευών,  για να προσφερθούν στη συνέχεια σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η δράση αυτή γίνεται μετά από πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και των εθελοντών του Δήμου Χανίων, και εντάσσεται σε μια  συνολική προσπάθεια στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Εκτός από σημερα η συγκεκριμένη δράση θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες ημέρες, κατά τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στα τηλέφωνα: 2821 3 41691, -689, -626 καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: t_pronoia@chania.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live