14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συγκέντρωση αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ προς τους ναυτεργάτες

Ημερομηνία:

Με την ποινικοποίηση και την επιστράτευση στους ναυτεργάτες η κυβέρνηση θα μας βρει όλους αντιμέτωπους. Ο αγώνας των ναυτεργατών είναι δίκαιος και επιβεβλημένος. Τώρα είναι η ανάγκη να κλιμακωθεί, να γιγαντωθεί αυτός ο αγώνας, να αγκαλιάσει και άλλους κλάδους. Να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στην αντεργατική λαίλαπα.

O αγώνας των ναυτεργατών δεν περιορίζεται στη διεκδίκηση των δεδουλευμένων, αλλά απαιτούν την απόσυρση ενός νομοσχεδίου που αφορά όχι μόνο τους ναυτεργάτες, αλλά και όλους τους νησιώτες, ένα νομοσχέδιο πουτους καθιστά περισσότερο ομήρους των εφοπλιστών,καθώς παραδίδει το λιμενικό δίκτυο της χώρας, τις υποδομές της,τα λιμάνια και τους εργαζόμενους χειροπόδαρα δεμένους στην αγριότητα του μονοπωλιακού κεφαλαίου.

Όλη η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα της πόλης, η φτωχή αγροτιά πρέπει να δώσουν ανυπότακτη και περήφανη απάντηση.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Κάλεσμα και από ΠΑΣΥ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Η γραμματεία Χανίων της ΠΑΣΥ χαιρετίζει τους αγρότες που έδωσαν το παρόν στο χθεσινό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν η Αγροτική Ενωτική Ομοσπονδία Ν. Χανίων καθώς και οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού και θεωρούμε ότι ο αγώνας τους και τα αιτήματά τους είναι δίκαια και πρέπει να ικανοποιηθούν από τη κυβέρνηση.

Η ΠΑΣΥ θα στηρίξει και τους επόμενους σταθμούς των κινητοποιήσεών τους που με βάση την απόφαση που πήραν είναι την Πέμπτη 7 Φλεβάρη στις 11 το πρωί στην εφορία

Παράλληλα καταδικάζει την επιστράτευση των ναυτεργατών που παλεύουν στην διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους άλλα και ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά όλους τους νησιώτες για τα λιμάνια που παραδίδει στα μονοπώλια κάνοντας τους αγρότες και τους εργαζόμενους των νησιών έρμαιο των εφοπλιστών.

Γι’ αυτό καλούμε όλους τους αγρότες  να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο τη Τετάρτη 6 Φλεβάρη στις 6.30 το απόγευμα στη πλατεία Ν. Καταστημάτων.

Τα προβλήματα των ναυτεργατών, των εργατών, των μικροεπαγγελματιών, του λαού γενικότερα έχουν κοινό αντίπαλο. Την κυβέρνηση, την ΕΕ, τους μεσάζοντες, τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές γι’ αυτό και από κοινού πρέπει να τους πολεμήσουμε.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ