17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας απο τον Δήμο Κισσάμου

Ημερομηνία:

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία και από τον Δήμο Κισσάμου

Πρωτοβουλία για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία ανέλαβε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), καλώντας όλους τους Δήμους της χώρας να συμμετέχουν.

Ο Δήμος Κισσάμου, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια, απευθύνει κάλεσμα προς τους δημότες του ώστε να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες, παπλώματα, ιατροφαρμακευτικό υλικό, τα οποία θα αποσταλούν στις δύο πληγείσες χώρες από την ΚΕΔΕ σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης και τις εθνικές αρχές της χώρας μας.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται από αύριο στο Δημαρχείο Κισσάμου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ας δείξουμε όλοι την έμπρακτη αλληλεγγύη μας απέναντι σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ