Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι συνταξιούχοι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στον 4ο όροφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων.

Στο πλευρό των συνταξιούχων είναι και το Εργατικό Κέντρο Χανίων, που -σε σχετική ανακοίνωση- υπογραμμίζει ότι «οι απόμαχοι της δουλειάς ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την πάταξη της ακρίβειας με γενναία αύξηση στις συντάξεις, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ακρίβειας που αφορά την ενέργεια, τα τρόφιμα, τα καύσιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, διεκδικούν άμεση έκδοση των συντάξεων, να σταματήσουν οι περικοπές στα εφάπαξ και να υπάρξει κοινωνική πολιτική και μέριμνα για όλους.

Παγκρήτια συγκέντρωση συνταξιούχων στο Ηράκλειο

"Sponsored links"

Εξάλλου, Παγκρήτιο συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις (ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ -ΟΣΕ – ΠΕΣ ΝΑΤ- ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ -ΕΣΤΑΜΕΔΕ ) στις 10:30 το πρωί την ίδια ημέρα στην Πλ. Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live