Συγκέντωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων – Σήμερα σε κεντρικά Σούπερ Μάρκετ της πόλης των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων καθώς και εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, θα συγκεντρώσουν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χανίων σε κεντρικά σούπερ μάρκετ της πόλης μας, σήμερα Σάββατο 28/12/2013 και ώρες από 13.00 έως 15.00 .

Συγκεκριμένα στα Σούπερ Μάρκετ ”Μαρινόπουλος”  στην οδό Περαιώς & Σκαλίδη και Σφακιανάκη & Ρενιέρη, θα βρίσκονται εθελοντές  σε μία πρωτοβουλία αγάπης και στήριξης των οικονομικά  ασθενέστερων οικογενειών του τόπου μας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live