Συγκροτήθηκε Επιτροπή Αγώνα μελών του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων – Πρώτο αγωνιστικό ραντεβού στην απεργία της 9ης Νοεμβρίου

Κανένα σχόλιο

Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων συγκρότησαν “Επιτροπή Αγώνα” με απόφαση που έλαβαν σε ανοιχτή σύσκεψη. Η πρώτη της παρουσία θα δοθεί στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου.

Αναφέρουν σχετικά σε κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα:

Συνάδελφε ,συναδελφισα εδώ και πάνω από δέκα χρόνια βιώνουμε μια συνεχής οικονομική κρίση τα αποτελέσματα γνωστά . Συσσωρευμέναχρέη  σε εφορία,τράπεζες ΕΦΚΑ κ.α. Το τελευταίο διάστημα η ακρίβεια ,οι υπέρογκοι λογαριασμοί σε ενέργεια μεγαλώνουν τις οικονομικές μας εκκρεμότητες .Το «θαύμα» του τουρισμού  δεν μας «ακούμπησε» όλους αφού η ακρίβεια που επικρατεί κατατρώει το όποιο εισόδημα βγάλαμε. Οι κατασχέσεις και τα κοψίματα στο ρεύμα  είδη ξεκινήσαν σε συναδέλφους  στην πόλη μας. Αρκετοί είναι οι συνάδελφοι με  αδυναμία πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας (από χρέη στον ΕΦΚΑ). Μακρύς ο κατάλογος των προβλημάτων που ζούμε καθημερινά και παλεύουμε να επιβιώσουμε. Με όλα αυτά  τα προβλήματα η  πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου του  συλλόγου  αντί ,αγωνιστικά ,να διεκδικήσει λύσεις  έχει περιέλθει ,συνειδήτα, σε πλήρη αφωνία καθοδηγούμενο από τους κομματικούς τους μέντορες.

"Sponsored links"

Κάτω από αυτές τις συνθήκες συγκροτήθηκε προχθές υστέρα από ανοιχτή σύσκεψη η Επιτροπή Αγώνα μελών του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων. Σκοπό έχει να συντονίσει, να συσπειρώσει  και να οργανώσει την  αγωνιστική δράση των συναδέλφων μας .Παράλληλα  θέλει να εκφράσει στην πράξη  την αλληλεγγύη που πρέπει να έχουμε μεταξύ μας σε κάθε πρόβλημα μικρό η μεγάλο. Πιστεύουμε ότι τα ατομικά  προβλήματα που έχουμε  είναι κοινωνικά και μόνομέσα από συλλογική δράση μπορούμε να διεκδικήσουμε λύσεις σε αυτά. Κανένας συνάδελφος δεν πρέπει να μείνει μονός  του στον «δύσκολο» χειμώνα που μας ετοιμάζουν. Καλούμε τον κάθε συνάδελφο που έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνθεί στην Επιτροπή Αγώνα.

Δίνουμε το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού στις 9/11 συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση στην Αγορά στις 10:00 π.μ.

Για την επιτροπή αγώνα

Κανδηλιερακης Γιώργος ,Μπελωνη Πηγή ,Φιλοϊτης Χρίστος, Μπινια Ιωάννα ,Πολιουδοβαρδας Στέλιος ,Βουρλακης Νίκος, Μπομπολακης Φώτης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live