20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συγχαρητήρια Βασίλη Διγαλάκη στη νέα Διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης

Ημερομηνία:

Ο βουλευτής Χανίων ΝΔ και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Βασίλης Διγαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθ. Μιχαήλ Ζερβάκη και στους νέους αντιπρυτάνεις, καθ. Κωνσταντίνο-Αλκέτα Ουγγρίνη, αναπλ. καθ. Δανάη Βενιέρη, καθ. Αριστομένη Αντωνιάδη και αναπλ. καθ. Φώτιο Κανέλλο και τους εύχομαι καλή και εποικοδομητική θητεία.

Η επιστημονική τους κατάρτιση και η ακαδημαϊκή και διοικητική τους εμπειρία δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι θα επιτελέσουν άριστα τα νέα τους καθήκοντα, με στόχο την πρόοδο και ανάπτυξη του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι νέες Πρυτανικές Αρχές του Πολυτεχνείου Κρήτης πλαισιώνονται από ένα εξαιρετικά καταρτισμένο Συμβούλιο Διοίκησης με διακεκριμένους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθ. Μιχαήλ Ζερβάκη, καθ. Νικόλαο Σκουτέλη, καθ. Διονύσιο Χριστόπουλο, καθ. Παναγιώτη Παρτσινέβελο, καθ. Ιωάννη Γεντεκάκη, καθ. Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη, καθ. Σπυρίδωνα Αγάθο, καθ. Αναστασία Αϊλαμάκη, καθ. Πασχάλη Αλεξανδρίδη, καθ. Νικόλα Γερολιμίνη, καθ. Νικόλαο Μπουρμπάκη. Είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλουν καθοριστικά στην κοινή προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση του Ιδρύματος, το οποίο, όπως έχει αποδείξει ακόμα και στις πλέον αντίξοες και απαιτητικές συνθήκες, έχει τη δυναμική να προοδεύει και να μετατρέπει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας Πρυτανείας και του νέου Συμβουλίου Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και δηλώνω την αμέριστη υποστήριξή μου, τόσο ως μέλος ΔΕΠ του Ιδρύματος, όσο και ως πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, με πρωταρχικό στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης, προς όφελος της ακαδημαϊκής κοινότητας και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...