22.8 C
Chania
Δευτέρα, 18 Μαΐου, 2026

Συγχαρητήρια Δήμου Πλατανιά προς την ΠΑΕ Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά , με την ευκαιρία της λήξης του πρωταθλήματος της super league  , ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ την  Π.Α.Ε.ΠΛΑΤΑΝΙΑ για την παραμονή της ομάδας  στην κατηγορία αλλά και την τιμητική θέση που κατέλαβε στον πίνακα της βαθμολογίας.Ειδικότερα  συγχαίρουμε τον Πρόεδρο κα το Δ.Σ. της  Ομάδας, το Τεχνικό Επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα στην Ομάδα.

Επίσης  σας συγχαίρουμε , για την κατά γενική ομολογία, άριστη συμπεριφορά όλων των εμπλεκόμενων ( Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο ,ποδοσφαιριστές και φιλάθλους)κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, στους εντός αλλά και εκτός έδρας αγώνες, η οποία ήταν μέσα σε φίλαθλο πλαίσιο, στα πλαίσια του « ευ αγωνίζεσθε » αλλά και της κρητικής φιλοξενίας.

Τα παραπάνω  αποτελούν πρότυπο , αλλά και παρακαταθήκη, για τις  υπόλοιπες  ομάδες αλλά και τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Δήμος μας είναι περήφανος για την Ομάδα  μας.

Ευχόμαστε  στην νέα σεζόν μια πορεία ανάλογη της φετινής αλλά και ακόμα  καλύτερης .

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Τίτος επισκέφθηκε την Οικία–Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Τίτος επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Οικία–Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα. Ανέλαβε αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος.

Επίσκεψη Υφυπουργού Ανάπτυξης Σταύρου Καλαφάτη στο νέο κτήριο του ΙΤΕ στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης επισκέπτεται αύριο Τρίτη 19/5 στις 14:30 το νέο κτήριο του ΙΤΕ στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Θα ξεναγηθεί από τον Πρύτανη Μιχαήλ Ζερβάκη και τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Γεωενέργειας Ιωάννη Γεντεκάκη.

Ερώτηση 14 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την εγκατάλειψη του Περιφερειακού Ιατρείου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ερώτηση 14 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την υποστελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Ζητούν άμεσες προσλήψεις προσωπικού ενόψει καλοκαιριού.

Ορκωμοσία νέου μόνιμου υπαλλήλου στον Δήμο Πλατανιά

Ορκωμοσία νέου μόνιμου υπαλλήλου στον Δήμο Πλατανιά ενώπιον του Δημάρχου Ιωάννη Μαλανδράκη. Προσλήφθηκε μέσω ΑΣΕΠ, τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών.