17.5 C
Chania
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2026

Συζήτηση με παιδοψυχολόγο για θέματα προσχολικής ηλικίας

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας διοργανώνει μία σειρά από ομιλίες και συζητήσεις με ειδικούς, θέλοντας να συμβάλλει στην επιμόρφωση των γονέων για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών.

Με αυτό το σκοπό αύριο Τετάρτη στις 05/10/2011, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ομιλία για τα ”θέματα προσχολικής ηλικίας” με εισηγητή και συντονιστή τον παιδοψυχίατρο- ψυχοθεραπευτή, κ. Άριστείδη Στουρνάρα.

Η ομιλία θα διεξαχθεί στο κτήριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Χανίων-Νεάρχου 23 (είσοδος από Γιαμπουδάκη) στις 18:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληροφορίες στο site του Συλλόγου: http://gonpreschool.blogspot.com

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία οι αγώνες-γιορτή του αθλητισμού «RUN GREECE Ηράκλειο 2026» – Περισσότερες από 4.400 οι συμμετοχές

Πάνω από 4.400 αθλητές συμμετείχαν στο Run Greece Ηράκλειο 2026. Η 13η διοργάνωση συνδύασε αθλητισμό, πολιτισμό και φιλανθρωπία με δωρεά στην Παιδοογκολογική Κλινική ΠΑΓΝΗ.

Σταύρος Αρναουτάκης: «Νέα σελίδα για την Εκκλησία της Κρήτης με την ενθρόνιση των Μητροπολιτών Τίτου και Ιωακείμ»

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρέστη στις ενθρονίσεις των Μητροπολιτών Τίτου στα Χανιά και Ιωακείμ στο Σπήλι, ευχόμενος καρποφόρα ποιμαντορία και ενότητα Εκκλησίας-Περιφέρειας.

Το Πεντάγωνο προετοιμάζεται «για εβδομάδες αμερικανικών χερσαίων επιχειρήσεων» στο Ιράν

Το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για εβδομάδες περιορισμένων χερσαίων επιχειρήσεων στο...