Συλλαλητήριο ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Συναφών Επαγγελμάτων ν. Ρεθύμνου αναφέρει:

“Το Σωματείο μας αποφάσισε την συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία μας και καλούμε τους συναδέλφους την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και ώρα 11 TO ΠΡΩΙ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

"Sponsored links"

  • Παράταση του ταμείου ανεργίας για το 2022 μέχρι να πιάσουμε δουλειά, κατάργηση του Ν.3986/11 και αποκατάσταση του χρόνου τακτικής επιδότησης ανάλογα με την απασχόληση.
  • Nα ανακληθεί άμεσα η Κυβερνητική απόφαση για τους συνάδελφους που εργάζονται σε ξενοδοχείο αλλά δεν ανήκουν στις ειδικότητες της κλαδικής σύμβασης των ξενοδοχοϋπαλλήλων και των οποίων το σύστημα δεν αναγνωρίζει τις μονομερείς αναστολές, με αποτέλεσμα να εκδίδει ο ΟΑΕΔ απορριπτικές αποφάσεις στα ταμεία, καθώς και αποφάσεις ανάκλησης των περυσινών ταμείων ανεργίας, βγάζοντάς τους χρέη χιλιάδων ευρώ!!
  • Εφαρμογή και τήρηση των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με διεκδίκηση Τοπικής Κ.Σ.Σ.Ε στα ξενοδοχεία με γενναία και πραγματική αύξηση.
  • Επαναφορά της 20ετίας στο εφάπαξ.
  • Δημιουργία και αναβάθμιση των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης.
  • Βελτίωση των συνθηκών εργασίας και μέτρα προστασίας-υγιεινής στους χώρους δουλειάς.
  • Άμεση προστασία του λαϊκού εισοδήματος ενάντια στην ακρίβεια με μέτρα στήριξης.
  • Πλήρης στελέχωση των Ελεγκτικών μηχανισμών (Επιθεώρηση Εργασίας. Υπηρεσίες ΕΦΚΑ).
  • Πλήρης στελέχωση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.
  • Κατάργηση των αντεργατικών νόμων (Χατζηδάκη-Αχτσιόγλου κλπ.).

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ)”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live