14.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Ημερομηνία:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πλατεία Συντάγματος ενάντια στο νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας.

Το κάλεσμα απηύθυνε η ΑΜΚΕ Εστία Πατερικών Μελετών αντιδρώντας, όπως αναφέρει, «στην κατάργηση της μητρότητας, της πατρότητας και την αλλοίωση του θεσμού της οικογένειας». Όπως αποδεικνύεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, τα μηνύματα των διαδηλωτών είναι για ακόμα μια φορά… πηγή αστείρευτης φαντασίας.

Με… αγωνιστικό πνεύμα, στην πρόσκλησή της η ΑΜΚΕ καλεί τον λαό σε… αντίσταση λέγοντας πως «είναι ηθικό χρέος όλων να αντισταθούμε από αγάπη για τα παιδιά ώστε να αποτρέψουμε τη χρήση τους ως ψευδαισθήσεις καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης σύζευξης».

Την ίδια ώρα, η αστυνομία απαγόρευσε την πραγματοποίηση αντισυγκέντρωσης σήμερα στην πλατεία Συντάγματος από μέλη της συλλογικότητας «Καμία Ανοχή» ενάντια στο σημερινό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή παραθρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια. Η απαγόρευση ισχύει από τις 06:00 έως τις 23:59 της Κυριακής, αλλά μόνο σε σχέση με την εν λόγω αντισυγκέντρωση.

topontiki.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Φοινίκια γεμιστά (πολύ ωραία) Δύο φλυτζάνια τσαγιού λάδι, μια φλυτζάνα...

Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη θάλασσα και τις ακτές

Η Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων δημιούργησε και προσφέρει εκπαιδευτικό πρόγραμμα...

Δωρεά ενός περιπολικού αυτοκινήτου από το Δήμο Βιάννου στο Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου

Παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγου Νικόλαου...