Συλλυπητήρια δήλωση από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων για το θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη – Παπαδάκη

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη – Παπαδάκη, μητέρας του επί σειρά ετών Γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων κ. Κυριάκου Παπαδάκη .

Η αείμνηστη Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη υπήρξε μία από τις πιο δραστήριες επιχειρηματίες στον ξενοδοχειακό κλάδο και στον τουρισμό γενικότερα , με μεγάλη συμβολή και ενεργή συμμετοχή στα συνδικαλιστικά όργανα του Νομού Χανίων ενώ συνέβαλλε με ιδιαίτερο ζήλο και αφοσίωση στην ίδρυση της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων , καθώς υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά της μέλη .

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της .

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live