Συλλυπητήρια Μαλανδράκη για τον θάνατο του Ανδρέα Ζυμβραγάκη

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα του θανάτου του Προέδρου της Κοινότητας Επισκοπής της Δ.Ε Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Η είδηση του θανάτου του Προέδρου της Κοινότητας Επισκοπής Κολυμβαρίου, Ανδρέα Ζυμβραγάκη, γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία. Η σύντομη πορεία του στην Αυτοδιοίκηση χαρακτηρίστηκε από εργατικότητα και εντιμότητα, καθώς και από το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον τόπο και τους ανθρώπους του και ιδιαίτερα για τους οικισμούς της Επισκοπής, του Αγίου Αντώνιου και του Άστρικα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live